- Uncategorized

Koppenhága az Európa Liga késői kieséses ütéseivel bünteti a kelteket

Nem az a célja, hogy így játsszon. Egy nappal azután, hogy a Rangers eljutott az Európa Liga utolsó 16 helyezettjéhez, a Celticnak a legrégebbi ellenfeleknek kellett a sorsoláson követniük. Az a tény, hogy az Régi Cég a következő fordulóban szembesülhet egymással, fokozta az izgalom érzetét; és a formalitás. Egy év és egy nap, miután Neil Lennon visszatért a második megbízatásba, elvárták, hogy megerősítse szakértelmét az európai versenyen.

Koppenhága – egy csodálatosan fegyelmezett Koppenhága – más ötletekkel bírt. Végül a kelta mellett haladtak, miután Odsonne Édouard helyreállította a paritást egy VAR által elnyert büntetéssel. A kelta reményében, hogy ezt a nyakkendőt visszakapják az ő javukra, az Édouard 83. percének 83. percében történt rúgástól számított két perc alatt megteltek.Pep Biel és Dame N’Doye Koppenhága győzelmét és a Celtic 2020-as első vereségét zárják le. Bruno Fernandes inspirálja a Manchester United rompját a 10 fős Brugge ellen. „Nagyszerű lehetőségünk volt, és elengedtük. Keserűen csalódást okoz az, ha így veszítünk. ”

A kelta koppenhágai korai szakaszában uralkodása elősegítette az egyenes átmenet elméleteit. Ehelyett a dánok erõteljesen reagáltak; Fraser Forster büntetőjogi megtakarítása megakadályozta Koppenhágát, hogy vezethessen Glasgow-ba. A második szakasz nyitócseréjén látta, hogy Stale Solbakken csapata magabiztosan működik, és ez utalni feszült döntetlennek bizonyul.

Az eredeti bajok enyhítése után a kelta megragadta a kezdeményezést.James Forrestnek kellett volna csatlakoznia egy kellemes Mohamed Elyounoussi kereszthez, hogy elküldje őket az ellenfélnek 17 perc elteltével, de a szélső különösképpen elmulasztotta elkötelezni a labdát. Hasonlóképpen pazarló volt Elyounoussi négy perccel később, amikor a Southampton-loane magasan láncolta a keresztrúdot, miután egy keresztet félig törölték az útjába.Roundup gyors útmutató: Inter látja a Ludogorets-t az üres San Siro-show-ban. Hide

A 70 000-es kapacitású stadionban nem voltak rajongók, Cristiano Biraghi utáni közvetlen végeként és egy Romelu Lukaku fejléc megtagadta a bolgárokat, akik Cauly Souza révén átvette a vezetést.

“Úgy tűnt, hogy egy edzés, a zárt ajtók mögött játszva nagyon furcsa légkört teremtett” – mondta Antonio Conte az Inter edző. “A fiúk jól csinálták a dolgokat a helyükben, miután azonnal megszereztük a célt.”

Egy éjszaka elfelejtett a portugál oldal számára, amikor Benfica, Porto és Sporting csatlakoztak Bragához, hogy kimenjenek a utolsó 32 szakasz.A Benfica 3-3-at húzott a lisszaboni Shakhtar Donetsk-nél, összességében 5-4-et veszített, míg a Portót Leverkusen túllicitálta, aki összesen 5-2 nyerte meg. csak Edin Visca számára, hogy mindkét alkalommal gólt szerezzen – először küldje el a játékot kiegészítő időre, majd végezzen 5-4 összesített nyerést a büntetőpontból. Jaime Mata korai célja a Getafe számára megváltoztatta az eredményt, amikor az amszterdami 2-1-es vereség ellenére kivágták az Ajaxot.

Máshol Justin Kluivert lemondta Jonathan David nyitóját, amikor a romák a Gentben 1-1-es sorsolással haladtak előre. , míg a Sevilla-t Kolozsvár 0-0-os döntetlennek tartotta, ám a távoli gólokon végigmentek.Fénykép: Emilio Andreoli / UEFAHa ez hasznos? Köszönjük visszajelzését.

Lennon védekező formációt telepített Brendan Rodgers által gyakran használt kastélyra. A kelta hátsó négyesével működött, kivéve, ha támadó helyzetben volt, amikor ezt a számot egyvel csökkentették. A bal oldali Greg Taylor kiegészítő támadási segítséget nyújtott Elyounoussi-nak. A Taylor fél óráján történt keresztje elkerülte Édouard játékát, mivel a labda ellentétben Tom Rogicnak szakította el a koppenhágai oszlopot. Mikkel Kaufmann üteme időnként pánikot okozott a hazai védelemben, miközben Jens Stagenek jobban kellett volna lennie egy szabad fejről egy sarokból, amelyet szögletre küldve.Kaufmann visszavonulása a sérülés miatt, amikor az első félidő közeledett, a Kelta felé lendületet adott. A periódus utolsó akciójában Edouard egyenesen a kapus felé indult hat yardból. Facebook Twitter Pinterest Dame N’Doye elhagyja a labdát, miután a döntetlen elrendezte. Fénykép: Mark Runnacles / Getty Images

Callum McGregor a labda a koppenhágai hálózatban volt az újraindítást követő öt percen belül. A játékvezető sípja már szabálytalanságot fújt Johnssonnak. Hamarosan a pillanat döntő jelentőségűnek bizonyult.

Michael Santos könnyedén verte a labdát a szerencsétlen Jozo Simunovic-ra, amikor az aluljáró ezt megtette. Christopher Jullien hiába követelte az N’Doye általi nyomást, amikor megpróbálta blokkolni Santos keresztjét.A francia középtámasz ezt tette; de csak Santosig, aki okos zsetont adott Forster felett.

A gól láthatóan rázta meg a Celticot, aki arra kényszerült, hogy utána bármilyen lábát megszerezze a játékban. Ennek magyarázata összekapcsolható a fegyelem szintjével, amelyet Koppenhága mutatott be. Lennon felszólította Leigh Griffiths-t és egy kétirányú támadást a záró 20 percre. A lépés szinte azonnali osztalékot fizetett, mivel a skóciai csatár reakcióját Johnsson elrontotta. A Espanyol veszteség és a Neto howler ellenére az Europa Ligában a haladás megnőtt, és Neto howler olvasott tovább. egyébként fárasztó létrehozni. Ragnar Sigurdsson volt a bűnös fél, kézilabdával, ami Édouard büntetést eredményezett.Az egykori párizsi St Germain-támadó a labdát otthonra dobta. Egy fantasztikus koppenhágai ellentámadás – amelyet a Celtic olcsó engedményezése után indítottak – Bielben véget ért, és az előrehaladó Forster alatt állt. Koppenhága harmadik összefoglalta a védekező balesetet, amelyet a kelta nem engedhet meg magának, ha a skót felső repülésen kívül játszik. Az N’Doye készen állt arra, hogy a hálóba támaszkodjon.

„Néhány sérült játékosunk ma a Rangers edzőterületére ment gyógykezelésre és találkozott Steven Gerrard-kel” – mondta Solbakken. “Azt hiszem, a következő fordulóban remélte, hogy találkozik velünk.” Gerrard most megkaphatja a kívánságát.