- Uncategorized

Lydia Ko rekordfutása az LPGA-szezon első nagy versenyében ér véget, 29 al-par forduló után

Lydia Ko megkönnyebbülést és csalódást vált ki, miután elmulasztotta az LPGA Tour rekord közvetlen tulajdonjogát azáltal, hogy az évi megnyitó nagy bajnokságon egy második forduló 73-at kártyázta.

Az 1. világ egy- A kaliforniai ANA Inspirációs bajnokság több mint pontszáma azt jelentette, hogy az egymást követő al-par fordulók 29-nél véget értek.

Az új-zélandi tinédzser a nyitónapban 71 éves kor alatt elérte ezt a pontot, és ezzel rekordot ért el. A svéd nagyszerű Annika Sorenstam 11 évvel ezelőtt állította be.

„Bizonyos módon megkönnyebbültem, hogy senki sem fogja újra feltenni ezt a kérdést, amíg újra meg nem teszem – remélhetőleg megtehetem” – mondta.

„De inkább csalódott vagyok, nem azért, hogy véget vettem a sorozatomnak, hanem az, ahogy ma játszottam.”

Ko mondta, hogy a múlt héten tudomásul vették, hogy bezár Sorenstam eredménye.

„Nagyon félelmetes az a lemezt összekapcsolni valakivel, mint Annika, és óriási megtiszteltetés, hogy a nevem az övé mellett áll.” – mondta. egy nap a Rancho Mirage-nál, öt bogeyt négy madárral keverve.

A széria még életben volt, amikor madárba hozta az ötötödiköt, hogy egy-alá kerüljön a körére, de a 15.szobal folytatta. és a 18. lyuk.

Ebből a 17 éves, aki a női golf legfiatalabb győztesévé válik, 36 lyuk után egyenlő páron maradt, és tizedikről egy

Azt mondta, hogy jól becsavarodott, de néhány furcsa pólóverseny költségesnek bizonyult.

„A sofőrem tényleg ki volt kapcsolva” – mondta.

„Megütöttem például egy vagy két hajózási utat a kilenc elülső oldalán, és igazán nem akarja ezt megtenni ezen a pályán.

Ko hét lövés a dél-koreai vezető, Sei Young Kim mögött, aki egy 65 éves lett a hét alatt.

Kim két lövéssel vezet az első fordulóban lévő Morgan ellen. Az Egyesült Államok Presselje, aki a 72-es kártyával rendelkezik.

Pressel 18 éves volt 2007-ben, amikor megnyerte a bajnokságot, majd más néven, hogy a legfiatalabb női főbajnok lett.