- Uncategorized

Nick Kyrgios változó közvéleménye: továbbra sem angyal, hanem elveszített ügy

Nemcsak azért, mert nyer: konkrétan az első címe a Brisbane International otthoni Plexicushionon és a három meccse megnyitása itt az Australian Open-en, ideértve a péntek esti főcímét a gyermekkori bálvány, Jo-Wilfried Tsonga ellen. Végül is, amikor Lleyton Hewitt volt az első világháború, volt egy kegyetlenség / csodálkozási szakadék, amelyet a Davis Cup mostani kapitányával való diplomáciai kapcsolatok érdekében valószínűleg nem lehet újra meglátogatni.

Példa arról, hogy Kyrgios miként alakul ki a közönségkapcsolatok csata során, azt hallja, hogy a tizenkét éves önéletrajzáról várakozik, miközben a Tsonga gyakorlati ülését figyeli a francia izgalmas, válogatás nélküli futamán a Melbourne Parkban a 2008-as futamra.Nem mintha ezért beszélték a történetet, de ez segíti az éghető Canberran humanizálását, amelynek feje annyira forró lehet, mint figyelemre méltó szolgáló karja.

Valójában, tekintettel a média jól ismert bizalmatlanságára, Kyrgios az elmúlt hónapokban inkább egy alternatív útvonalon mesélte el történeteit: a Players Voice weboldal első személyű rovatának (lemondás: ez a riporter hozzájárult a webhelyhez, de nem működött együtt Kyrgios-szal).

Tavaly alapítóként jelentkezett, és a platformot olyan sokféle tárgykör lefedésére használta, mint az NK Alapítvány létrehozásának terve, amely finanszírozni fogja a hátrányos helyzetű gyermekeket támogató intézményt, és amely „célja” lett. az életben, és egy bölcs nyilvános elhatárolódástól Bernard Tomictól, miközben olyan sötétebb témákkal is foglalkozik, mint például a tenisz iránti ellenszenve, az az idő, ami késő nagyanyjával fizetett neki utolsó éveiben.

Legutóbb volt egy őszinte kritikája a szoros csapatának tagjai és az életében és karrierje során betöltött szerepük miatt.Mint az a tény, hogy az anyja, Norlaila, figyelemmel kíséri e-mail postafiókját, és nemrég fedezett fel egy üzenetet a Queenslandi rendőrségtől. Bajban vagy, Nick? Igen, anya, forgalmi rendben. – Fessed fel. Nincs értelme tagadni. Az új generáció, amelyet nem terhelt az otthoni nyomás az Australian Open | Simon Cambers Bővebben

Az oszlopok vonzóbb karaktert fednek fel, mint néha ingerlékeny nyilvános személyisége, és az a személy, aki gyakran sokat tett magának a mérkőzés utáni interjú környezetében.Például a 2016. évi sanghaji tankolási kudarc után például hősies, küzdelmes válaszai csak rosszabbá tették a helyzetet. ; Úgy tűnik, hogy elhiszi azt, amit mond, még akkor is, amikor az amatőr pszichológusok rohannak a tankönyv önvédelmi mechanizmusának diagnosztizálására. Egy, amely lehetővé teszi számára, hogy elhatárolja magát a kudarctól vagy a csalódástól azon az alapon, hogy nos, egyébként nem igazán érdekelte őt. Hé, mi lenne azokkal a Boston Celtics-kel? Tenisz? Facebook Twitter Pinterest Kyrgios a Rod Laver Arénában ünnepli harmadik fordulóját a Tsonga felett. Fénykép: Edgar Su / Reuters

Talán a szellemetlen Bernard Tomic akaratlanul nagy kedvességteljesen hajtotta végre a Davis Cup csapattársát azzal, hogy saját egyszer ígéretes karrierjét eldobta, mivel összehasonlításként Kyrgios szinte példaképe. elkötelezettség és odaadás. A görög-malajziai-ausztrál is számolhatja millióit, ha úgy akarja (5 millió dollár plusz hivatalos nyereményalap, és talán már kétszer annyit tesz a jóváhagyásokból), de ezekről még nincs szó. Irgalmasan.

Egy másik plusz az erőteljesen lángoló, néha nevetségesen ragyogó játék, amelyet egy péntekhez hasonló éjszaka látni kell. A rossz napok miatt a 17. vetőmag továbbra is folyamatban van.Vagy csak a kihívásokkal teli pillanatok.

A nagyobb nyugalom és az önmeghatározás határozott és örvendetes jelei vannak, és a Tsonga elleni negyedik sorozatban megszakított 2-5-ös pillanatra való felépülése rendkívül jelentős. Két nappal korábban Viktor Troicki ellen zajos helikopter / zavaros mikrofon / ventilátor zavarok azzal fenyegettek, hogy Kyrgios a hegy fölé kerül, mielőtt sikerült visszahúznia magát. Nyilvánvaló összehasonlítás az Andreas Seppi 12 hónappal ezelõtt kibontott játékával, amikor szintén kétszeretettel felállt, majd egyenesen a szikla fölé zuhant.

Még mindig a szélén található a természetes Kyrgios élőhely , amely része az üzletnek, és a fellebbezésnek. Nem mindenki lehet prefektus, és ők sem akarnak lenni. A nemzeti No1 soha nem állította, hogy tudós, és a népszerűség nem próba, de a jegyei javulnak. Ez a kezdete. Jó.Hagyjuk itt egyelőre.