- Uncategorized

Patrick van Aanholt a Sunderland létfontosságú győzelmét emeli a Watford felett

David Moyesnek nincs pénze a jövő hónapban tölteni, és továbbra is megdöbbent a hír, hogy a Sunderland eladó, de legalábbis Patrick van Aanholt az oldalán áll.

Ez a leginkább támadó baloldal a szabadabb, mint néhány feltételezett szakértő, és a legutóbbi célja, a bal lábfej lövése a posta belsejéből nézett ki, elégségesnek bizonyult ahhoz, hogy felemelje a Moyes csapatát a 18. szédüléshez. Jelentős, hogy a Wearsiders-t is megmenti a karácsonykor alulról érkező pszichológiai terhek miatt.

„Még mindig kapcsolatban vagyunk” – mondta Sunderland menedzsere. – Ez egy fontos győzelem. Rengeteg hülye szabadrúgást adtunk el, és szerencsés voltunk, hogy ne maradjunk le, mielőtt Patrick szerezte volna, de mi is megmutattunk néhány acélt.Van egy jó ostrom-mentalitásunk. ”

Egy hét végén Moyes világossá tette, hogy rosszul érezte magát, ha Ellis Short, a klub tulajdonosa kudarcot vallott az észlelt garanciákért A javasolt januári beruházás tekintetében ez a legnagyobb üdvözlést jelentette.Jamie Vardy a piros lapot vitákban, mint a 10-es Leicester csatája, hogy visszahúzódjon. Tovább úgy tűnt, jól tudják, hogy a Sunderland további fájdalmat okozhat, de ahelyett, hogy a szabványos végső golyók és a Jordan Pickford amalgámja megismétlődött.

Nordin Amrabat röplabdája, amely a felső sarokhoz kötődött, miután egy Étienne Capoue sarok nyerte az Odion Ighalo védekező felelőssé válását.Pickford a lábával és a kezével kiváló, és nem lenne túl sok meglepetés, ha Pep Guardiola megpróbálta megvenni a következő hónapban.

Jelenleg azonban továbbra is létfontosságú a Sunderland túlélési ajánlatának eleme, és nagy szükség van a megnyugtatásra, mivel Watford kezdetben destabilizálta Lamine Konét és / vagy Papy Djilobodji-t majdnem minden alkalommal, amikor megtámadták, különösen az Ighalo-val, az otthoni hátsó vonalat idegesítve.

Még így is, Watford kellett volna vezetnie, amikor Miguel Britos egy José Holebas szabadrúgással kapcsolatban állt, de valahogy a pont-üres tartománytól szélesre vágott. – Nem hagyhatjuk ki ezeket az esélyeket – mondta egy hitetlen Walter Mazzarri. „Ha elfelejti őket mindannyian büntetni.”

Miután átállt a 4-2-3-1-re a meglehetősen rugalmas 3-4-3-as formációból, amelyet a szerda 1-0 otthoni veresége során Chelsea, Sunderland hajtott végre úgy tűnt, hogy rendkívül sérülékeny volt, amíg Victor Anichebe nem aggasztotta Watford-ot, és így a második félidőt is megkülönböztette.Facebook Twitter Pinterest Miguel Britos felmászik a legmagasabbra, de látja, hogy a fejléc elcsúszik a postán. Fénykép: Andrew Yates / Reuters

Christian Kabasele, a sérült Sebastian Prödl számára, annyira irritálónak találta Anichebe-t, hogy megpróbálta elküldeni az arcát, miután összeszorította az arcát, miután a pár megkérdőjelezte a labdát.Kétségtelen, hogy a nigériai karja kiütötte a karját, de kapcsolatba lépett a mellkason, nem pedig az álla szinten, és Anichebe csak egy beszélgetést kapott. vitathatatlanul Van Aanholt kívülről látta a Heurelho Gomes által blokkolt lövést, az eddig alulteljesített kapus. adta Sunderlandnek a 49. és a csapat második valós esélyét. Adnan Januzaj magas szintű kaliberje és Jermain Defoe keresztje által létrehozott Van Aanholt élesen elfordult, és Kabasele részlegesen elzárta kezdeti erőfeszítéseit.

A Sunderland azonnal megfordult.Újabban határozottan védekezettek, fordultak a korábbi csapattársaik, Younès Kaboul és barátai kinyújtására Mazzarri háta mögött. Ha Ighalo az első félidőt kiváltotta, az Anichebe most erősen középpontban állt, és egy kis lövést kanyarogott Gomes, miután megdöntötte, miután a Defoe-t adták.

A Watford ismét felébredt, a jelöletlen Troy Deeney 99 klubcélon megragadt Amrabat keresztje szűken terjedt, míg Pickford okosan megmentette az Ighalo-t és Daryl Janmaat-t.

Elmondta, hogy a végső sípoláson Koné és Djilobodji elkapta a kapusukat.