- Uncategorized

Serena Williams a nők 307 győzelmének rekordját állítja a grand slamsban

A Serena Williamshez oly gyakran társult dominancia szombat délután teljes kiállításon volt látható az Arthur Ashe Stadionban, amikor pontosan egy óra alatt 6-2, 6-1 győzelmet aratott a svéd Johanna Larsson ellen, hogy helyet foglaljon az utolsó

Az, hogy Williams a Flushing Meadows második hete felé tart, alig tekinthető hírnek: az első és egyetlen alkalom, amikor az amerikaiak nem jutottak el az első hétvégén, az volt, amikor egyharmadot veszített el. A meccse 1998-ban, az első belépési évben a romániai Irina Spirlea-val.De a szombati győzelmet további jelentéssel bírták, mivel a 307. karrierjét a grand slam-játékban jelölte meg, Martina Navratilovát leginkább a nyílt korszak női játékosának emeli – és a férfiak vagy a nők körében Roger Federerrel léptette magasabb szintjét. .Kyle Edmund azt az álmot élteti, ahogyan Novak Djokovic az US Open-en várja az elmúlt 16-at. Bővebben

„A férfiakkal és nőkkel egyaránt ott tartózkodás rendkívül ritka, és valójában jó érzés” – mondta Williams. „Pályafutásom során, tudod, ilyen hosszú ideje itt voltam. A hosszú élet, ez már megemlítetlen. Tehát ez egy újabb dolog, azt hiszem.

„Minden szám, amire határozottan büszke vagyok. Mint mondtam, nagyon izgatott voltam elérni ezt, 306 volt? 307? Valamit, amiről még Wimbledonig nem tudtam.Olyan voltam: „Ó, új célom van.” Ez számomra nagyon jó volt.Nyilvánvalóan azt akarom, hogy ez a szám tovább megy, és megnézem, mi történhet. ”

Williams a mérkőzés első két pontjában áttörő ászok maradtak, amelyek a 47. helyezett Larsson-t megfagytak a pályáin, és hangot adtak egy délután, ahol a 22-szeres grand slam bajnok uralta az összejöveteleket (24 győztes) és a kiszolgálását (hat ász).

„Nekem nincs olyan lövés, ami izgalmasabb, mint egy ász ütése” – mondta. mondott. pusztán a nyitóban parancsnoksággal a No1 világszerte újabb felszerelést talált a show bezárásához. Angelique Kerber megrázta a CiCi Bellis-t, amikor a mesekönyv futása hirtelen megállt. Williamsnek, aki ebben a hónapban 35 éves lesz, a hangsúlyos győztes után győztes lett.A legjobb az első világ számára, hogy a vállbetegségről nem volt kijelentés, amelyről azt állították, hogy veszélyezteti a játékát.

„Ez határozottan érzi magát” – mondta. „Nagyon sok munkát végeztem rajta, hogy ezen a pozíción tudom tartani. Természetesen nem hagyom abba az összes rehabilitációt és terápiát, ezért nem akarok lemenni. Nagyon jó. ”

Most Williams a verseny végén mozog, ahol negyedik fordulóban találkoznak a kazah Jaroszlava Shvedovával, aki korábban szombaton látta el a kínai Zhang Shuai-t. A látható mérföldkő talán a legnagyobb: Steffi Graf professzionális korszakának jele a grand slam címeknek. Annak érdekében, hogy Angelique Kerberrel megverje Wimbledont, megállt.Most Williams további négy győzelmével elkerülheti azt, 12 hónappal azután, hogy itt maradt csalódottan az elődöntőkben, miután elmulasztották a naptár nagyszerű becsapódását. , A szombati mesterkurzus ellenére eddig csak megsemmisítette lehetőségeinek felszínét.

„Jól érzem magam” – mondta Williams. “Nyilvánvalóan még nem érzem magam, hogy ott vagyok Serena-val, de remélhetőleg a második hét körül jön.”