- Uncategorized

US Open 2015: Jordan Spieth nyeri az izgalmas befejezést, hogy hozzáadja a Masters koronához

Amikor a caddék és társjátékosok aranygyermeknek hívják, részben őrült. A címke most komoly; Jordan Spieth csak a hatodik játékos lett a golftörténetben, aki megszerezte a Masters és az US Open hátsó tagját. Az utolsó ember, aki ilyen teljesítményt ért el? Tiger Woods, egyszer a legtöbb arany közül. Spieth nem annyira foglalkozott a várakozásokkal, mint a velük borított boltozattal.

A történelem további pillantása támogatja Spieth teljesítményének mértékét egy napsütötte délután a Csendes-óceán északnyugati részén. A 21 éves korában a legfiatalabb játékos, 1922-es Gene Sarazen óta, és több nevezetes Bet365 sikert is elhozott a neve mellett.

Spieth hirtelen félúton van a karrier nagy Bet365 becsapódása felé. “Nem nyerheted meg mindet, ha nem nyersz az első kettőt” – mondta a győzelmi beszédében. – Tehát Szent Andrews-ba megyünk a Claret-korsót keresni.Azt hiszem, sikerül. Gőg? A bizalom tökéletesen igazolható.

A Chambers Bay vitatott esemény volt, ám lenyűgöző bajnok volt; egy fiatalember, aki kevés figyelmet fordít a szertartásra, ha folyamatosan félretol az előtte. Spieth hajlandósága az egyszerű versenyzésre, az a képessége, hogy teljesen más helyzetekben uralkodjon, különbözteti meg a jelentősen több tapasztalattal rendelkezőktől. US Open 2015: utolsó forduló – amint történt | Scott Murray Bővebben

Mivel a Texan legutóbbi diadalát ünnepelte, lehetetlen volt, hogy ne érzzen együttérzést Dustin Johnson iránt.A 30 éves személy továbbra is új módszereket talál a nagy bajnokság lehetőségeinek átadására; a bizarr szabálysértésektől a teljes felrobbantásig, ezzel az alkalommal a 72. lyuk háromdöntéséig.

Ahogyan egy hihetetlenül igaznak bizonyult az US Open lebeszélése, Johnsonnak egy 12 lábú sas volt, hogy megnyerje a bajnokságot. Ahogy ez az erőfeszítés négy lábnyira lecsúszott, szomorú érzés érezte az elkerülhetetlenséget. Már ötéves öltözőben, paríz alatt, Spieth-t hamarosan a Bet365 bajnoki címet koronázták. Nem is kellett egy hétfőn 18-lyukú play-off, hogy becsapja a címét.

Volt idő, amikor Michael Greller a Chambers Bay-en amatőröknek adományozott. Akkor az volt a célja, hogy valahogy eljuthasson a US Open-be. Greller nemcsak ezt tette, hanem egy bajnok zsákját is vitte.Nem csak Spieth az, aki gyorsan átalakítja az álmokat valósággá.

Egy meglehetősen epikus napon Spieth azt hitte, hogy esélye eltűnt. Háromszor vezetve, hogy kettő játsszon, és egy szörnyű póló lövöldözése után duplán a második háromnegyedbe csapott. Ez kinyitotta az ajtót Johnsonnak, aki madárba dobta az utolsó előtti lyukat, és dicsőséges ötvasat játszott az utolsó 247 yardból. A katasztrófát azután kellett sztrájkolnia, mint oly sokszor Johnson rejtélyes karrierjében. Ez a botlás többet megsebesíti.

„Az utolsó zöldben arra gondoltam:„ Ezért vagyok itt. Ez az oka annak, hogy golfozok. “Csak nem sikerült” – mondta egy érthetően hátizsákos Johnson.

Különböző játékosok flörtöltek dicsőséggel. Branden Grace-t Spiethe-vel kötötték, mielőtt a pólóját 16-ból lőtték.Louis Oosthuizen a vasárnap visszatért kilencre játszott, mindössze 29 lövéssel, összesen négy ellenében. Oosthuizen, aki egyáltalán nem tagadta meg a rájátszást, a 77-es nyitó fordulón vissza fog nézni. Nem sokk volt ahhoz a tényhez, hogy Jason Day, aki korábban szenvedett a vertigo hatásainak, figyelte kihívását. A nap 74-re írt alá és kilencedik helyre volt kötve. Rory McIlroy felveszi az US Open ranglistáját, de későn hagyja el. Tovább

A Day honfitársa, Adam Scott megmutatta annak előnyeit, hogy Steve Williams visszatér az apádhoz. Scott 64 éves korig jelentkezett, és a negyedik részét Grace-rel és a 21 éves ausztrál Cameron Smith-rel írta alá.

Ahogy ezt a körömcsípő következtetést megfogalmazták, Ian Poulter a szociális média felé fordult, hogy hosszú kritikát mutasson Chambers Bay ellen.Az angol megígérte, hogy a negyedik forduló végéig megtartja tanácsát a helyszínen, és megtartja ezt a fogadalmat.

Poulter elismerte, hogy „nem játszott elég jól ahhoz, hogy távolról közel legyen”, de hozzátette: Szégyenteljes, hogy az USGA nem bocsánatot kért a zöldekkel kapcsolatban, csak azt mondták, hogy „ezen a héten izgatottak vagyunk a pálya feltételein”.

„Nem volt rossz golfpálya, valójában jól játszott. és játszható volt. A zöld felületek nem játszhatók le. Ha ez egy rendes PGA Tour esemény lenne, sok játékos visszavonult volna és hazamenne szerdán, de a játékosok nem fogják ezt megtenni egy nagyért.Egyszerűen a legrosszabb szégyenteljes felszínek voltak, amelyeket valaha is láttam egy turnén az összes játszott év során.

„Az US Open ennél többet érdemel.”

Érdemes vagy nem, a verseny egy felejthetetlen záró fejezetet vezetett be. Ha Rory McIlroy a világ legszebb golfozója, akkor nem lehet kétséges, hogy az ember a 2015-ös szívét és elméjét megragadja. Rendkívül ez még mindig csak Spieth karrierjének kezdete.