- Uncategorized

Viszonyt kezdett az NHL-ben, és karriert akar kezdeni a Cseh Köztársaságban. Meg fogja menteni Alia Litvinovot?

“Milliókat keresett az NHL-ben, miközben tönkretette karrierem” – mondja a 30 éves Alia. Most meg akarja indítani Litvínovban, aki az Extraliában megment a harcért. de most a tengerentúli csapata jelentést tesz a tengerentúli szerverekről.

“Tudom, hogy rendelkezem NHL ismeretekkel, és ha lehetőségem van rá, bizonyíthatom” – mondta az Ali Sports Illustrated-nek. “De ha nem kapom meg Észak-Amerikában, ez azt jelenti, hogy meg kell mutatnom Európában.” Az év végén a jégkorongos azt mondta, hogy Oroszországból, Németországból és Finnországból választ.Végül egy állomást választott a vándorló Litvínovban. Előnyös lesz-e Verva egy stresszes küzdelemben az extraleague létért?

Hét indulást gyűjtött az NHL-ben, de a jelenlegi szezonban és a közelmúltban nem játszott egyetlen macskát. Hetente hat alkalommal edzett Torontóban. “Nem tudom, tudják-e az emberek, hogy milyen nehéz fenntartani, jól étkezni és korcsolyázni” – mondta Alia-nak. “De hiányzik a jégkorong.” Kb. Ebben az időben, amikor éppen az európai változatokról döntött, a tengerentúli jégkorongban az Alia-t éppen felidéző ​​botrány tetőzött.

Novemberben a Twitterbe írt. egy tíz éves történet a Chicago Farm-ból, Bill Peters edző vezetésével.Abban az időben Alia gondoskodott a zenéről a kabinban és gyakran hip-hopot játszott. “De az edző jött, és egyszer kiabált: Már elég volt a nigger szarból” – írta le Alia a TSN-nek.

Első alkalommal nem hallott rasszista sértéseket az edzőtől, és más jégkorongosok panaszkodtak Peters buran viselkedésével.

Hockey MeToo

Ezért vizsgálta Peters durva módjait az NHL vezetése és a jelenlegi Calgary munkáltató. Nem tért vissza a lángokba, hanem kirúgták.És a szigorú módszerek miatt fenyegette más ismert tengerentúli edzőket.

MeToo-szerű jégkorong-ügyvé vált, amelyben mindenféle showbiztos időről időre beszámolt a szexuális zaklatás súlyos állításairól. a sportipar továbbra is megengedett vagy motiváló, és éppen ellenkezőleg, megalázó és sértő. “Most a bajnokban mindenki fél attól, hogy valamit mondjon” – kommentálta David Rittich, a calgaryi kapus az MF DNES-hez nemrégiben készített interjújában. “Másrészt a rasszizmus természetesen nem része a sportnak vagy az életnek.” “És nem megyek vissza” – mondta határozottan, mielőtt az Európába induló repülőgépre szállt.Megvitatta Alia-val a rasszizmus megelőzését és felszámolását. Továbbra is kapcsolatba lép a híres bajnokság legmagasabb bajnokságával, velük dolgozni szándékozik. Támogatni akarja más jégkorongosokat vagy szüleket, akik hasonló tapasztalatokkal voltak vele. Az elismert The Hockey News magazin még egy új Litvínov lendületet adott a kortárs jégkorong húsz legfontosabb szereplőjének. és kétségei: Mi fog történni velem?

Alia Nigériában született, Kijevben nőtt fel, és hét éves korában a szüleivel Torontóba költözött. – Anyám volt az egyetlen fehér nő egy afrikai faluban. Amikor Európába költöztünk, apa volt az egyetlen fekete fickó a városban.A bátyámmal és nekem sok tapasztalatunk volt, ahogy felnőttünk ”- emlékezett vissza a hétvégi kanadai Hockey Night-ra. “Ha a jégkorong folytatódik a kisebbségek fejlesztése és bevonása érdekében, akkor ezzel a kérdéssel kell kezdenünk” – mondta. Többször találkozott sértésekkel és nevetségességekkel az Alia jégkorongban.

A „Peters eset” vizsgálata során talán megjelenik egy fénykép a Colorado Eagles Halloween-pártról, ahol 2011-ben egy nigériai őslakos dolgozott.Tony Deynzer, az akkori letétkezelő afro parókával, feketével arccal és Dreamer mezekkel jött, ami Aliy hosszú távú beceneve. “Kínos volt, és a legszomorúbb az volt, hogy a parti emberek többsége – beleértve a klub munkatársait is – nem tudta, mit jelent nekem” – mondta az Alia számára a The Athletic számára. Azt is beismerte az Athletic oldalon, hogy utólag álmatlanságot szenvedett, és a kórházban számos vizsgálaton ment keresztül. Kételkedett. Huszonkettő éves voltam, és a fejemre vertem a falom.Mit tegyek, ha nem játszok hokit? Nincs képzettem – bízta Akiu. “De nekem van egy nagyszerű család, amely mindig is támogatott engem, és lejártam egy nehéz időszakot.”

A támadó. A védő. A jégkorong-bioé még akkor is hasonlít a kalandor utazásához. Akiu megpróbálta az OHL, AHL vagy ECHL tengerentúli versenyeit. A KHL, a Szlovákia vagy a svéd versenyeken is indult. Hét játékot vezetett az NHL-ben, de inkább támadó volt. Ezt a rendkívüli története is illusztrálja.A támadó védőként részt vett a Litvínovban, hogy támogassa a reaktív támadást.

“Akim magas játékos, kitűnő olvasással és korcsolyázással” – mondta Jiří Šlégr, a Litvínov vezérigazgatója a klub weboldalának. December óta Edwin Hedberg, a svéd útlevéllel rendelkező kolumbiai bennszülött játszik Vervában. Most egy újabb idegen jön a jégkorong-bástyába.

Verva az utolsó előtti az Extraliga előtt, Pardubice előtt, csak a jobb pontszám miatt. Bár kevesebbet játszott két párbajban, nehéz helyzetben van.A Dynamo most Petr Dědek milliárdos pénzét fosztogatja, aki már vonzza az ex képviselőt, Michal Vondrket.

A 12. Vítkovice kedd kardján, a Liberec elleni karddal új akvizíciókat vezetett be – a Hruška Exbrněnské központját és a Rosandič ex segggyűjtő-kráterét.

a rasszizmus ellen.

Most harcol az extra bajnokságért.