- Unibet

Harry Potter v Pippi hosszú állomány: Anglia nem tart félést a svéd média szerint

Svédország 1994 óta kvalifikálódik az első világkupa negyeddöntőjére, és az ország média reagált a hírre, hogy az utolsó nyolc nyolc Angliában bizalommal és várakozással állnak Unibet szemben. A skandinávok úgy vélik, hogy Janne Andersson csapatanak nem kell félnie Szombarában szombaton. Anglia Kolumbia kiütötte a Világkupát az utóbbi 16 büntetőbüntetésben. Tovább

„Hozz Angliába” – írta Peter Wennmann, aki a Anglia a svéd Sportbladet papír számára. „Időnként meg kell szorongatnia online sportfogadás magát, törölnie kell a verejtékét a homlokáról, és felsóhajt:„ Milyen véres dráma! ”Tehát most Harry Potter van a Pippi Longstocking ellen. Most az álmokról és a mesékről kell elmondani. ”Facebook Twitter Pinterest Aftonbladet úgy érzi, hogy Svédország halad az utolsó nyolc felé.Fénykép: nincs hitel.

A legtöbb svéd újság azt reméli, hogy Anglia alábecsüli Svédországot. Az Expressen Daniel Kristoffersson szerint Gareth Southgate fiatal oldalát „szokásos tömeg” sújtja. Azt írta: „Svédország óriási fellépés után eljutott egy szenzációs negyeddöntőbe. Most Anglia várja a szokásos hubrisát. Ez egy teljesen más csapat, mint amit Unibet hozzászoktunk – és ez tökéletesen megfelel Svédországnak. Facebook Twitter Pinterest Sportbladet: Most hozza be Angliát! Fénykép: nincs hitel.

„Anglia szárnyai túl sértőek lehetnek, és új passzoló játékukkal fennáll annak a veszélye, hogy sebezhetőek az ellentámadásokon. Csakúgy, mint Mexikó Svédország ellen, Anglia sem engedheti meg magának, hogy hibákat kövessen el.Akkor Janne banda fogja megbüntetni őket, akik már majdnem taktikai tökéletességükre adták ki az elmúlt két játékot. Ehhez még hozzá kell adni, hogy óriási nyomás lesz Angliára. A vállukon fogják viselni a nemzet reményét. ”

Håkan Mild, az egykori svéd nemzetiség, aki az 1994-ben harmadik helyen végzett csapat tagja volt, és most a P4 svéd rádió munkatársaként unibet bónusz dolgozik, elmondta, hogy Andersson Az oldalnak kitűnő esélye van a félig elérésére. „Anglia éppen egy hosszú, kemény játékot játszott pótidővel, és azt is gondolom, hogy nagyszerűek.Úgy gondolják, hogy nyernek, és szombaton kellemetlen meglepetést fognak kapni. ” : „Nem lehet jobb döntetlen, gondolják, hogy olyan jók, nem igaz. Elkényeztetett gyermekek, akik sok pénzt keresnek. Nincs meg a szükséges kétségbeesés. ”