- Unibet

Premier League 2018-19 előnézeti szám 6: Chelsea

A világbajnokság kombinációja, amely azt jelentette, hogy egyes játékosok csak a tényleges befejezés után jelentkeznek a szezon előtti időszakra, és a korai átadási időszak rendkívül nehéz nyarasszá tette ezt az edző számára, hogy új klubba költözzön. egy új országban értékelje a csapatát, utasítsa őket egy teljesen új taktikai rendszerbe, és hajtsa végre a kívánt személyi változásokat.Adjuk hozzá a Chelsea öltözőjének több tagja körül kavargó spekulációt, az ő hivatalos kinevezésének kidolgozott folyamatát és az információs túlterheléssel kapcsolatos saját hajlandóságát – Sansovino-ban, az önéletrajzában szereplő számos alázatos alsó osztályú csapat egyikében, beceneve lett. 33. úr, mert éppen ez volt a szokásos rutinok száma, amire elvárt, hogy a játékosok megjegyezhessék – és Maurizio Sarri feladata különösen félelmetesnek tűnik. A Premier League 2018-19 előnézete 4. szám: Burnley Bővebben

Szerencsére ő nem hajlamosak a valószínű hatásainak túlmutatására. 2015-ben, amikor a Napoli először felkereste őt, Sarri szokatlan értékesítési pályát adott. “El fogjuk veszíteni az első hét játékunkat” – mondta Aurelio De Laurentiis-nek. „Nevettem” – emlékezett később a klub elnöke. “Mosolygott.Ebben a pillanatban született meg a köztünk unibet sportfogadás bónusz fennálló megértés. De Laurentiis valószínűleg nem nevetett volna, amikor valóban elveszítették első játékukat, a Sassuolo-t, és ezt követtek egy pár meggyőző döntetlen segítségével. Ismét megközelítette Sarrit, és azon töprengett, vajon érdemes-e elmozdulni a keskeny 4-3-1-2 formációtól, amely a múltban jól működött az edzőnél, de úgy tűnt, hogy nem megfelelő a Napoli csapatához. – Elnök úr, hadd tegyem meg az utat – felelte Sarri. „Lehet, hogy elveszítjük az első hét játékot, de akkor meglátjuk, mi történik.”

Ha valaki elveszíti az első hét játékát a Chelsea-nál, elég nyilvánvaló, hogy mi fog történni, de Sarri ezt követő sikere boldogan teszi. rendkívül valószínűtlennek tűnik. Végül megváltoztatta alakulását a Napoli következő meccse számára, kezdve egy csatárral és két szélsővel.5-0-t nyertek, majd megismételték a következő mérkőzésen. “A váltás a 4-3-3-ra – fejezte be De Laurentiis -,” nekem miatt történt. “Hogyan fejezték be az elmúlt öt szezonban.

Sarri azóta ragadt a 4-3-3-ra, és úgy tűnik, hogy a Chelsea szezon előtti barátságos mérkőzései szerint újra használja a Stamford Bridge-en. Sarri taktikája fenomenálisan működött Nápolyban a tavalyi szezonban: lehet, hogy szűk mértékben elvesztették a Juventust a Serie A bajnoki versenyen, ám az Európa öt legnagyobb bajnokságában csak a Real Madrid, a München Bayern és a Manchester City átlagonként több lövést tett át, mint a Nápolynál; csak a City, a Bayern és a Paris Saint-Germain kedvelte őket a birtoklásukban, csak City játszott több passzot, és csak a City, Liverpool és Juve esetében a kapusok voltak kénytelenek a kevesebb mentésre.Ha Sarri képes ezt a stílust eljuttatni a Chelsea-ba, az eredmények valóban izgalmasak lehetnek.

„Szeretem ezt a filozófiát” – ismerte el David Luiz. „Magasan játszunk, sok technikával birtokolt labdával. Minden nap megpróbál segíteni nekünk abban, hogy gyorsan megismerjük filozófiáját, és mindent megteszünk a Chelsea érdekében. Az új filozófia mindig időt vesz igénybe, de tőlünk is függ. Ha minden nap elkötelezettek vagyunk a képzésben, akkor megpróbálhatjuk gyorsan tanulni. Tőlünk is múlik. ”

A Sarriball érkezését, mivel Napoli technikai, nagy sebességű játékstílusát kereszteltették, széles körben ünnepelni fogják.Fontos szempont, hogy nemcsak a sikerre, hanem az örömre is törekszik. “Célom, hogy szórakoztassam mindaddig, amíg itt vagyok, és versenyképes vagyok minden versenyen” – mondta. „A miénk nem sport, hanem játék, és bárki, aki játékot játszik, fiatalon kezd el ezt csinálni, mert szórakoztató. A bennünk lévő gyermeket ápolni kell, mert ez gyakran tesz minket a legjobbakká. ”Facebook Twitter Pinterest David Luiz, akit itt láthatunk, hogy Ethan Ampaduval, Tiémoué Bakayokoval és egy fiatal ausztrál rajongóval barbecue élvezi, jól reagált a Sarri alatt élő életre. Fénykép: Darren Walsh / Chelsea FC a Getty ImagesPremier League 2018-19-en keresztül – 3. előnézet: Brighton & Hove Albion Bővebben

Ez az öröm rangsorolása teljesen ellentétben áll a Chelsea utolsó pár menedzsereivel.A különbség az elődje, csak az egyikét, José Mourinho-t megelőző szezonban bemutatott nyomorúságos viselkedés és az a férfi között, aki most a Chelsea-i ásatásban ül, ellentmondásos. Nehéz elképzelni a portugál állítást, amire Sarri is tesz, hogy az élet legfontosabb dolga az, hogy „szórakozzon, miközben a munkáját elvégzi”.

De az olasz érkezését nem mindenki ünnepli A Chelsea és a taktikai átalakítás elkerülhetetlenül veszteségeket fog eredményezni. Valószínűleg az Antonio Conte 3-5-2 formációra való áttérésének nagy haszonélvezője Victor Moses volt, aki szinte unibet online fogadási útmutatók egyik napról a másikra a viszonylagos homályból a nélkülözhetetlenséghez fordult. Úgy tűnik, valószínűleg ugyanazt az utat halad visszafelé, miközben César Azpilicueta visszatér a jobb hátra.Eközben a Chelsea-t már többször összekapcsolták a háttámlákkal, leggyakrabban Daniele Rugani-val, ami bizarrnak tűnik, tekintettel az opciók vad túllövésére ebben a helyzetben, az a tény, hogy ebben az évben csak kettővel fognak játszani, és Sarri kitartásával, hogy az átruházási piac „ menedék a gyenge edzők számára ”, és hogy ehelyett a„ a meglévő játékosok nevelésére ”fog összpontosítani. Az utolsó szezon eredményei

„ Más stílust, eltérő formációt hoz létre, és csak bele kell kibővíteni – mondta Cesc Fàbregas. „Időre van szükségünk ahhoz, hogy újra alkalmazkodjunk a hátsó négyhez és ahhoz, amit a főnök akar, de azt hiszem, hogy felsőbb szintű intelligens játékosok vagyunk, akik megpróbálják a lehető leghamarabb alkalmazkodni.”

A Fàbregas sajátja A csapatba való beillesztés jelentős kockázatot jelent.A középső középpályából a három Jorginho, Sarri megbízható támogatási programja, aki Nápolyból menedzserét követte, biztosan elindul, míg az N’Golo Kanté feltétlenül nélkülözhetetlen. Ez lehetővé teszi az egyik támadó középpályás számára, hogy a jelenlegi csapat Fàbregas, Ross Barkley és Ruben Loftus-Cheek versenyezzen a helyért.Eközben Tiémoué Bakayoko, aki a Sarri rendszerének múlt szezonban egyik műszaki kiválóságát sem mutatta be, úgy tűnik, hogy nem valószínűbb, hogy még ebben az évben is kitűnjön, sőt még meg is jelenjen meg. minden bizonnyal megjósolni az első választású kapusuk vagy Sarri által választott első három játékos személyazonosságát. Álvaro Morata tipikusan következetlen volt a szezon előtti időszakban – Sarri megfigyelése, hogy Perth Glory ellen „nem játszott túl jól”, üdítően őszinte, de nem nagyon biztató.Időközben bármelyik Eden Hazard, aki minden bizonnyal szépen illeszkedik az olasz rendszerhez, Willian és a másik végén a Thibaut Courtois esetleg elhagyta a klubot a nagy kick-off előtt.

Az egyik mellékhatás sok első csapatból álló játékos hiánya az előszezon nagy részében az volt, hogy Sarrit arra kényszerítették, hogy az ifjúsági csapat diplomáját a saját helyére játssza. Kiemelkedtek a Callum Hudson-Odoi szélső és a mindössze 17 éves Ethan Ampadu védő, míg a Chelsea-ban Loftus-Cheek és Tammy Abraham is visszatért a legjobb repülési klubok kölcsöntőkéjéből.Sarri prioritásai lehetnek az öröm és a dicsőség elérése, de miután annyira lelkesen beszélt a játékosok fejlődéséről, ha nem sikerül útvonalat létrehozni az első csapatba, amellyel a fiatalok figyelemre méltó generációja ragyoghat, akkor mindenki remélem, hogy bárki meg is fogja tenni, amelyet már évek óta elbukott a kudarc, jó eséllyel veszíthet.