- Unibet

Rohit Sharma Indiát az elődöntőkbe vezet, és Bangladet küldi

Két nappal azt követően, hogy Anglia morálisan becsapta vereséget, India helyreállította a világkupát megrendező kampányuk sorrendjét Banglades elleni győzelemmel, ugyanabban a helyszínen, hogy helyet biztosítson az elődöntőkben egy csoportos mérkőzésen.

Rohit Sharma a bajnokság negyedik századában, az a játék, amely az 544-es vezetõjévé tette õt, bebizonyította a kulcsfontosságú Unibet hozzájárulást, amikor India a 315-ös ellenfeleket nyerte meg. Bővebben

Mégis egy olyan bangladesi oldalról, aki tudta, hogy a győzelem mellett más nem rejti életben a reményüket, hogy elérik az utóbbi négyet, ez egy elmulasztott lehetőség lesz.

Shakibban Al Hasan talán eddig volt a világkupának a játékos.De még a sokoldalú hatodik 50-plusz eredmény hét meccsben sem mentette meg a csapata a kieséstől, mivel az indiai kalandorok 486-ból 286-ra engedték el Bangladesét. szabályozási esély Mustafizur Rahman mély szélén, amikor Sharma kilenc éves volt. A KL Rahul mellett egy 180 fős nyitóversenyen 104. helyezett lett.

Annak ellenére, hogy a bangladesi kagylók tisztességes visszatérésbe kerültek, a később hozzáadott 95 futásteljes Sharma bebizonyította, hogy döntő szerepet játszik ebben a meccsben, figyelembe véve India győzelmi mozgásterét. 28 futás volt. Steve Rhodes, a bangladesi angol edző elismerte: „Ha lehetőséget adsz olyan fiúknak, mint Rohit Sharma, akkor megfizetheti az árat. Imádkoztam, hogy nem sokkal később megütötte a levegőt. A Tamim ember, Unibet mindannyian emberek vagyunk, és mind elutasítottuk a fogásokat.Időnként nagyon-nagyon költségesek lehetnek, és az ilyennek bizonyult. ”Az MCC sürgeti a tagokat, hogy vásároljanak jegyet a Pakisztán-Banglades világbajnokság-mérkőzésre. Tovább

Indiát nem érdekli egy kicsit, Virat Kohli kapitány, mondván: „Évek óta figyeltem Rohitot, ő a legjobb ODI-játékos. Örömmel néz, és élete versenyét is magában foglalja. ”

India szombaton befejezi Sri Lanka elleni csoportos kampányát Headingley-ben, ám valószínűleg a jövő héten visszatérnek Birminghambe egy potenciális félig. végső Anglia ellen.

Eoin Morgannak szerdán meg kell vernie Új-Zélandot a Durham-i szerdán, hogy felálljon.De ez az eredmény egy hátsó ajtót is jelent számukra, ha elvesznek, és Banglades képes megakadályozni a házigazdák korai távozását, ha pénteken verték meg Pakisztánt.

Banglades már korábban 322-re lép fel Nyugat-Indiával szemben. a versenyen. Itt is megdöbbentették Indiát, és Kohli dühösen szembeszállt a helyszíni tisztviselőkkel a tizenkettedikben, miután elveszítették az áttekintést, amikor a harmadik bíró, Aleem Dar szerint Soumya Sarkar szélére dobta a labdát. Amikor Hardik Pandya később elbocsátotta Sárkárt, Unibet háromszor kinyújtotta Kohli, és felemelte az ujját. Látni kell, hogy szankcionálják-e az állampolgárságát.

Banglades elérte a 30-szoros jelét, amely továbbra is állítólag 163-ban négyes. A reményeik azonban elmúltak, amikor Shakibot Pandya négy később elbocsátotta, és az élvonalot további fedezékbe vették.Harcoltak a végéig, de Mohammad Saifuddin még egy izgalmas fél évszázad sem tudta tagadni Indiát.