- Unibet

Sean Maitland eredmények csak akkor próbálkoznak, amikor Skócia megalapozza Argentína elleni győzelmet

Ez volt a régi Skócia, amelyet Gregor Townsend alatt örömmel megtanultunk elfelejteni: szomorú, elképzelhetetlen és sok próbálkozásra képtelen. A döntő különbség a játék és az elmúlt évek között az volt, hogy ezeknek a hibák ellenére továbbra is Unibet találtak módot nyerésre, őszi sorozataikat két győzelem és két veszteség rekordjával zárták.

Greig Laidlaw hozzájárult kilenc pont a csomagtartóval, és Sean Maitland késedelmesen megvilágította a monokróm meccset a játék egyetlen próbájával, de az eredmény vitathatóan annyira az argentin kudarcoknak köszönhető, mint a skót kutyuságnak.Nicolás Sánchez a sztrájkban csapata összes pontját három büntetéssel szerezte meg, ám három további gólszerzéssel széles volt, Emiliano Boffelli pedig egyből hiányzott.Andrew Conway mesterlövése Írországot irányítja az Egyesült Államok mellett az otthoni rekord meghosszabbításához. Bővebben

Townsend megjegyezte, hogy egy esős délután elriasztotta csapatait a szokásos játékuktól, de elégedett volt az alkalmazkodásukkal. “A feltételek ahhoz a játékhoz vezettek, amely inkább rúgni fog – több előrehúzás, kevesebb szélesség a játékunkban” – mondta az edző. száraz körülményeket kap, de meg kell győződnie arról, hogy Unibet különböző módon nyomást gyakorol az ellenzékre. Kiváló volt a kick-chase.Ez egy másik módszer volt a játék nyerésére, és örülünk, hogy áttörést sikerült elérnünk ezzel a próbálkozással, és folytattuk. ”

A kitartás, amint hozzátette Laidlaw, szintén fontos volt. – Lehetnénk-e egy kicsit jobban játszani? – kérdezte az ejtőerő. – Igen, meg is tehetnénk. Frusztráló volt, de néha csak türelmesnek kell lennie, és nem szabad megpróbálnia túl sokat erőltetni és a megfelelő területeken csinálni a dolgokat. ”

Mint gyakran történik, a játék előtti nagy beszélgetési pont – Townsend választása az ikerjátékosok száma Adam Hastings 10 éves korában és Finn Russell 12 éves korában – úgy tűnt, hogy kevés hatással van az eljárásokra.Ha nincs elegendő bizonyíték a végleges következtetés levonásához, az edző arra készül, hogy folytassa a kísérletet.

“Semmi sem lesz tökéletes, ha első alkalommal helyezi az embereket új pozícióba” – mondta. „Úgy éreztem, hogy Adam jobban bekapcsolódott a játékba, amikor az első félidő folytatódott, és Finn valóban megragadta a játékot, amikor 10-re váltott [egy óra múlva]. Ezt a jövőben fontolóra vesszük. ”

Laidlaw egy negyedik perces büntetéssel nyitotta meg a gólt, miután Skócia egyértelműen elindította a labdát, és miután elmulasztotta első unibet bónusz gólszerzési kísérletét, Sánchez fél óra múlva kiegyenlített. .Ez a pontszám arra ösztönözte Skóciát, hogy a legeredményesebb játékát a nyitó perc óta elkészítse. A Hastings-szünet végül újabb sikeres büntetést eredményezett a Laidlaw-tól, amely a szünetre vette őket. p>

Sánchez rögtön az újraindulás után kiegyenlítette, de egy újabb büntetéssel elmulasztotta, mielőtt Laidlaw visszatette csapata elé.

Maitland próbálkozása, amelyet Stuart Hogg okos gondolkodása teremtett, negyedével jött. Egy órás játékidővel, és bár Sánchez öt perces játékidővel 14-9-re tette a mérkőzést, Skócia a tetején fejeződött be, Laidlaw pedig megengedhette magának, hogy az utolsó pillanatban büntetőt hagyja magának.

hogy Fraser Brownnak sárga lapot kellett mutatnia az első félidőben a veszélyes játék miatt, a Pumas edzőjének, Mario Ledesma-nak nem volt panasza az eredménynek. “15 pontot és néhány vonali törést elmulasztottunk” – mondta. „Minden lehetőséget el kell távolítanunk.”

Jerónimo de la Fuente a Scottish 22 belsejében történő becsapódása a 14-6-os pontszámmal volt a legszembetűnőbb kudarc, amikor a nyomást pontokká alakítottuk, bár Skócia megrázott védelme megérdemli az ebből adódó hitelt.