- Unibet

Szeretném, ha Cristiano Ronaldo-val szembesülnék valódi, mondja Trent Alexander-Arnold

Trent Alexander-Arnold azt mondta, hogy megtiszteltetés lenne, ha Cristiano Ronaldo-t szembe kell néznie a Bajnokok Ligája döntőjében, aki felnőte őt a YouTube-on, de azt mondja, hogy a Real Madrid elleni kihívás nem áll fenn.

A Ronaldo és a madridi május 26-i félelmetes unibet mobil fogadás támadásának leállítása lesz a lenyűgöző évad végső feladata a Liverpool számára a jobb hátsó részre, aki szintén Gareth Southgate gondolataiban szerepel a világbajnokság csapatában.

A 19 – A múlt héten a klub díjazási ceremóniáján a Liverpoolnak az év fiatal szereplőjévé nevezett éves tagja elismeri az ötszeres Bajnokok Ligája győztesét, és a verseny vezető gólszerzője Kijevben a karrierjének legnagyobb próbáját fogja jelenteni.De ragaszkodik ahhoz, hogy Ronaldo ne legyen a Liverpool egyetlen fókuszja. Paul Wilson Bővebben

„A Real Madrid nagyon erős csapat” – mondta Alexander-Arnold. „Nem számít, hogy ki fog játszani, az egyik legjobb játékos a világon, mert ez a csapat jellege. Mivel Ronaldo az egyik leggyorsabb, valószínűleg az egyik legjobb játékos, megtiszteltetés lesz, hogy remélhetőleg játszani fog vele szemben. Várakozással várom.

„Kívánom magam kihívni és tesztelni magam a világ legjobb játékosai ellen, és nem sok ember jobb, mint Ronaldo.Hatalmas teszt lesz mindenkinek, és remélhetőleg a tetején jönünk ki. ”

Alexander-Arnold elbűvölte Steven Gerrardot, mint egy fiatal Liverpool-rajongót, miközben megcsodálta Lionel Messi-t és Ronaldo-t. – Nem, amikor a Man Unitedért játszott – mondta a nemzetközi portugálról.

„El kell ismernie, hogy hihetetlen játékos, és kivételes dolgokat tett a játékban. Azok a számok, amiket szezonra szednek, szezonálisan teljesen hihetetlenek.

„Sokat tudok róla és a Messi-ről, mert a YouTube-on néztem őket. Mindig ilyen típusú játékosokat néz. De most csak a játékra kell összpontosítanod, és ha közvetlen ellenfeled van, meg kell látnod, milyen erősségei és gyengeségei vannak, és Betclic bónusz használd őket az előnyedre.Jöjjön május 26-án, megpróbáljuk megakadályozni őt és a Real Madrid többi részét. Vasárnap, egy fiatal Liverpool rajongót, Louis Henryt hívva a klub tiszteletére. A nyolc éves cerebrális bénulás van, és Alexander-Arnold a kerekesszékben lévő Anfield köré tolta, akinek az anyja a mérkőzés előtti éjszaka eljuttatta a mérkőzést és a játékosok társalgóját. A jobb oldali játékos lesz a legfiatalabb játékos, aki a Liverpool európai kupa döntőjében jelenik meg, ha Kijevben választják.