- World Cup

A pokolba a történelemmel: Világkupa Fiver

A Fiver nem zavarta a hétfő esti labdarúgást, mert nos, miért tennéd? Anglia manapság mindig elindította a nagyversenyeket csalódást keltő döntetlennel. De nézd! Több bolond a Fiver! Nagyon jól sikerült a sérülések idején Harry Kane és mindenki más is, kivéve a csintalan Kyle Walker lehetséges kivételével. Ennek a legutóbbi nyereményes győztesnek a hónap hátralévő részében oroszországi jól kell felbukkannia, nem igaz? Fontolja meg: amikor Anglia 1990-ben regisztrálta a második legnagyobb show-t a földi legnagyobb show-ban, a félig elérve, az első játékukban a Republic O’Ireland-et játszották, és csalódó dr. 1966-os világbajnokság [feliratkozás, kérjük, ellenőrizze], hogy szórakoztassák Uruguay-t a Wembley-ben a nyitó mérkőzésen, amely csalódást keltő drazsival zárult le…Ó, Harry!Hogy teheted! Harry Kane tartja a fejét, és Anglia napsugarat ragyog Barney Ronay.

Tehát ez az, ami szétszórt. De a pokolba a történelemmel! Mivel a Fiver megőrzi egy apró reménycsapdát, hogy Anglia felveheti ezt a tendenciát, és elég jól teljesít, egy éjszaka után, amikor látta, hogy elmenekülnek Tunézia ellen. Gareth Southgate egy terasz-kántálás során ünnepelte az eredményt, miközben kijelentő mellényt sportolt, és ezt a BBC1 főszerepén még nem látták, mivel a Slade állandó volt a Pops tetején, de hamarosan megnyugodott, befejezte a zajt, és csendben visszatükröződik a csapat erőssége mélyen. A srácok, akik feljöttek, más veszélyt jelentettek. Marcus Rashford és Ruben Loftus-Cheek frissessége energiát és más fenyegetést hozott a mi általunk felidézetthez.Jó hatással voltak a játékra. ”Tükröződés, amelyet mea culpa-nak is olvashat, ha úgy tetszik. Mert ha teljesítésük hatalmas darabjait veszi figyelembe, akkor legközelebb egy másik induló XI-et kell választania, ugye? -kedvenc az Aranycsizma mögött. Két góllel a táskában, és egy játékkal, amely egy panamai oldalán állt elő, így mélységükből sikerült egy Bobby M csapatot koherensnek tűnni a támadásban, ez már jól néz ki. Lehet, hogy ő lesz az első angol gólszerző a világkupán Gary Lineker óta 1986-ban? Nagyon esély van, ha Anglia mélyre megy. És Lionel Messi nem fogja megnyerni, ugye, tehát a mező már vékonyodik. A Tottenham rajongói remélhetik, hogy embereik csak hiányzik, ne feledd.A bajnoki bajnokság a Linekerrel történt, miután 1986-ban elérte a legjobb gólt. Ó, Spurs! Szerencsére, hogy embereik most aláírták az új szerződést, ugye. Ez megakadályozhatja a nagy spanyol klubok szippantását, ha Kane kicsit túl jól teljesít Oroszországban. ÉLJEN A NAGY WEBOLDALON

„Amikor [Vahid] Halilhodzic edző volt, nem volt esélyünk nyerni. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy most itt vagyunk, így élvezhetjük a játékot. ”- Saburo Kawabuchi, a Japán Legfelső Liga elnöke és az ország egyik legbefolyásosabb labdarúgó-figurája mindent megtesz annak érdekében, hogy tompítsa az elvárásait Kolumbiában a nyitó előtt.

A meglehetősen tisztességes David Squires az etikai világkupán eddig. Facebook Twitter Pinterest Oof!Ábra: David megkérdezi a Guardian-tól. AJÁNLOTT KERESSÉGT

A Guardian átgondolt, alapos újságírásának elkészítése – nyilvánvalóan az e-mailben általában nem található dolgok – drága, de támogatni nem. Ha értékeli az újságírásunkat, kérjük, támogasson minket egyszeri vagy ismétlődő hozzájárulással. ÖTÖDIK LEVELEK

„Megemlítette az Eden Hazard csodálatos formáját (a tegnapi„ Bits and Bobs ”). Érdekes, hogy 2014-15-ben valaha is jelen volt és a szezon játékosában, mielőtt a következő szezonban tucatnyi kevesebb játékot indított volna azzal, hogy az alakja ledobott egy szikláról az euró előtt. Érdekes az is, hogy 2016-17-ben szinte állandóan jelen volt és csaknem a szezon játékosának, mielőtt a következő szezonban nyolc kevesebb játékot indított volna, és a világbajnokság elé dobta az alakját.Szinte olyan, mintha jobban érdekelne, ha alkalmas és készen áll a nagy nemzetközi versenyekre, mint a klubjáért való játékra – Antony Melvin.

„Tudom, hogy kevesebb, mint egy hét telt el, mióta elindult. , de nem igazán élvezem a VAR-t. Túl sok időt töltünk olyan izzó képernyőkre nézve, amelyek megmondják, mit kell tennünk és gondolkodni. Most a játékvezetők egy futball-mérkőzés közepén csinálják. ”- Peter Oh.

Küldje el leveleit a the.boss@theguardian.com címre. És ha nincs jobb dolgod, akkor a Twittert is csatolhatja. A nap nyertese díjmentes levélünkről a nap… Rollover. RECE

Hozza ki a legtöbbet a Big Web webhely lefedettségéből, amelyet péntek délutáni (BST) naponta közvetlenül a postaládájába küld. Hozzájárul a bónuszhoz, hogy időben megkapjuk.Iratkozzon fel itt: KERETEK ÉS BOBOK

Nikola Kalinic horvátországi csatárát az első oroszból induló repülésre helyezték, miután megtagadta Nigéria elleni cserejátékát. „Kalinic felmelegedt, és állítólag a második félidőben indulna… mindazonáltal kijelentette, hogy nem áll készen arra, hogy hátulról érkezzen” – szólt fel Zlatko Dalic menedzser.

Szaúd-Arábia repülőgépe biztonságosan leszállt egy fenekét szorító, félelmetes esemény ellenére, amikor a Rostovba repülés közben Uruguay ellen folytatott meccsen tüzet gyújtottak.

Sepp bácsi részt vesz Portugáliában és Marokkóban és Brazíliában és Costa Ricában, annak ellenére, hogy tiltották minden labdarúgást. – Fifa, a nagy lázadó tevékenysége.

Nem-világbajnokság hírek I. osztálya: Petr Cech talán meg akarja keresni a Do One jelöléssel ellátott Arsenal ajtót, miután a klub megállapodott egy megállapodásban Bernd Leno aláírásáért 19 millió fontért a Bayer Leverkusentől.

És nem a Világkupa II. Osztálya: A Chesterfield főnök, Martin Allen elnézést kér a szezon előtti barátságos időbeosztásukról a Nuneatonban. “Hogy teljesen őszinte legyek önökkel, csak azt változtattam, hogy a feleségem úszik a Temze folyóján, hogy pénzt gyűjtsenek a rákos kutatáshoz az Egyesült Királyságban”. „Természetesen nagyon büszke vagyok rá, amikor átvállalja ezt a nehéz kihívást, és nem kétséges, hogy nem fog legyőzni.Ha elrontottam a napod, jöjjön és találkozzon az irodámba beszélgetésre. Még többet akarok? -a-thon, írja Barney Ronay.

Hogyan csökkent az angliai győzelem egy tunéziai kávézóban a Shepherd’s Bush-ban. Facebook Twitter Pinterest Egy jó étkezés elrontott.Fénykép: Christian Sinibaldi a Guardian számára.

Mind az öt beszédpont, Dominic Fifieldtől Volgogradban.

Max Rushden társai pokolikus jövőképbe kerülnek.

Suzanne Wrack Alex Scott és Eni Aluko lenyűgöző dolgairól.

Heti oszlopát is írta a Liverpool Hölgyeknek szükséges nagy újjáépítési munkáról.

Egyiptom készen áll a Mo játékra. Salah, Amy Lawrence jelentése.

Thomas Hitzlsperger a Jogi Lurrrrrrvvve előtt álló kihívásról. És INSTACHAT, TOO! 日本語 版 も あ り ま。