- World Cup

Egyiptom hajlandó kockáztatni a Mozalah talizmán fitneszét

Mindig Salahról volt szó. Még jóval azelőtt, hogy Sergio Ramos vállát csapta, Salahról volt szó.Jelképük az az ember volt, aki elsősorban itt hajtotta őket, egy 28 éves várakozás alatt álló világkupán. Hogy Mohamed Salah lehetetlennek bizonyult: Egyiptom egyesítése. Tovább

függetlenül attól, hogy a legjobb fizikai formában áll-e az oroszországi védelemhez, amikor az A-csoport meccseinek második fordulója folyamatban van. az egész csapat együttesen dolgozik, de nem volt értelme azt állítani, hogy Salah befolyása nem minden kulcsa. “Ha nincs nálunk, akkor érezjük a távollétét” – mondta Cúper.

“Senki sem tagadhatja, hogy mennyire fontos, és azt mondom, hogy minden tisztelettel tiszteletben tartom a csapat többi játékosát. Meg kell próbálnunk találni alternatívákat, de optimista vagyok abban, hogy képes lesz játszani.Salah alkalmas és csapata nélkülözhetetlen része. ”

Ez a nyilatkozat, kissé több mint 24 órával az Oroszország elleni indulás előtt, lendületet kapott, ám Egyiptom hasonló üzenetet hallott már a nyitó meccs előtt. Uruguay ellen. Salah csak egy késői fitneszteszttel játszott közel ahhoz, hogy bonyolítsa az ügyeket. Salah megismétli kedden a fizikai vizsgálatot Egyiptommal kétségbeesetten, hogy pozitívabb eredményt érjen el. A meccs elõtt a meccsön a fitnesz edzõje egy fizikai kontaktussal ütközött el, megkérdőjelezve a karját, látva, hogy mennyire képes ellenállni a test ellenõrzésének.

Mintha nem lenne elég. Az A csoport kialakulása szerint az A csoport kialakulása szerint Egyiptomnak kétségbeesetten kell eredményt hoznia a fogadó nemzet ellen.Feltételezve, hogy Szaúd-Arábia úgy néz ki, mint a fakanál, Egyiptom arra törekszik, hogy egy győzelem legyen az ugródeszka, hogy a kiütés szakaszába mozdítsák őket. Minden, ami kevésbé veszélyes, egy olyan csapat számára, amely nem sok gólt szerez.

Egyiptom azt a támaszkodását, amely a Salah-ra támaszkodik, mint az ellátás és a befejezés forrása, hangsúlyozza az a tény, hogy nincs sok választásuk. Cúper felvette a kérdést, hogy vajon hajlandó-e feladni a csapat óvatos stílusát, tekintettel arra, hogy mekkora a kockázata Oroszország ellen. Cúper felsóhajtott. “Nehéz kérdést megválaszolni. Minél jobban növeli a verseny szintjét, minél magasabbra állítja a sávot, annál igényesebbé válik a játék. Van identitásunk, személyiségünk. Lehet, hogy nem mindenkinek tetszik, de megvan a stílusunk.Talán hiányzik az utolsó érintés, az utolsó pontosság, az utolsó jó szerencse, amely lehetővé teszi, hogy egy pillanat gólyá váljon. ”

Sajnálja, hogy nem hív fel újabb előnyt? – A sajnálatnak nincs értelme – válaszolta. – Úgy gondolja, mint egy meccs után, ha csak én tettem volna ezt vagy azt. Csinálhatok hibát, de nem hagyok helyet a megbánásnak. Mi az értelme? Valamennyien zseniálisak vagyunk az utólátásban, nem igazok vagyunk. ”

Cúper lelkesen várt azzal a hatással, hogy Salahnak reménykednie fog. „Salah a világ egyik legjobbja, ma a top 10-ben nincs kétség árnyéka. Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy képes edzeni és vele együtt dolgozni.A tehetséges képességeken kívül alázatos, csapatjátékos, ami most is rendkívül fontos. ”

Az orosz menedzser, Stanislav Cserchesov úgy hangzott, hogy csapata a Salah megállításának tervét tervezi, és Cúper szárazon reagált. „Nem csak egy játékos van a pályán. Nagyszerű, ha csak a Salahra összpontosítanak. ”