- World Cup

Gareth Southgate szerint a támadó lehetőségek padon kívüli reményt adnak Angliának

Gareth Southgate rámutatott Anglia támadó lehetőségeinek mélységére, mint optimizmus okára, miután dicsérte helyetteseinek, Marcus Rashfordnak és Ruben Loftus-Cheeknek a G-csoport hétfői győzelmében a G-csoportban elért hatását.

Harry Kane közül kettő végül látta makacs ellenfeleit, Anglia végül jutalmazta a második félév türelmét, amelyet Kyle Walker elismert lágy büntetése rögzített.Rashford és Loftus-Cheek azt állította, hogy a vasárnap kezdetektől kezdve a Panama ellen indulnak a vonzó pilótafülkéből, miután Raheem Sterling és Dele Alli helyébe lépett a második idõszakban, bár mélyen megállt az idõ, mielõtt a kapitány bólintott volna az oldalának gyõztese felé. Harry Kane dupla gondoskodik arról, hogy Anglia legyőzze Tunéziát a világkupán.

Southgate ellenállt a váltórendszereknek a győztes elérése érdekében, ám ehelyett olyan új személyzetre szállt, aki végül más veszélyt hordozott a győzelem kitörésére.Loftus-Cheek jobbra haladt előre, miközben Rashford okosan kombinálta Kane-t, és még gyorsabban injektált a frontvonalba. “Beszéltünk erről a St George’s Park játékosaival az elmúlt hetekben, mielőtt Oroszországba érkeztek volna.” – mondta a menedzser. „A játék megváltoztatásának módja az, ha eltérő profilú játékosokat vonunk be, akik másfajta fenyegetést hordoznak. Különböző pozíciókba helyezheti a támadó játékosokat, de elveszítheti a formáját és ellentámadhat. Tunézia ellen őriztük az irányítást és a megnyilvánulást, de a jött srácok más veszélyt jelentettek.Marcus és Ruben frissessége energiát és más fenyegetést hozott az általunk felvetett videofelvételhez. Video lejátszás 1:16 Anglia rajongói eksztatikus rajongók, akik késő Harry Kane-győztes után váltak a Tunéziával zajló csoportos mérkőzésen – video

jó hatással volt a játékra. Ez minden, amit csapatként megtehetsz. Dolgozz tovább. Lehet, hogy kifogytunk az időből, de mi lennénk az uralkodó csapat.A legjobb felek továbbra is hinnek abban, amit csinálnak, és a végén széttörik az ellenzék. ” Novgorod vasárnap, Southgate-vel – aki ellenőrzi az Alli fitneszét a repinoi csapat bázisán, miután panaszkodott a négyrögös izmainak kellemetlenségeire – vigyázva a fenyegetésre, amelyet a középső amerikaiak viselnek.World Cup Fiver: jel készen áll, és megkapja a napi futball-e-mailt. “Nehéz bárkivel megnyerni a meccset a világkupán. Tunéziát tiszteletben tartották.Panama 45 perc alatt elhalványult ellenfelek volt Belgium ellen [3-0 elvesztése előtt], tehát 100% -ra fel kell készülnünk erre a játékra a megfelelő eredmény elérése érdekében. És ne feledje, egy olyan csapat vagyunk, aki fejlődik és fejlődik. Mindig lesznek dolgok, amelyekben jobban tudunk javulni. Távolságra vagyunk a tökéletességtől.

„Örömömre szolgált, hogy a ma esti eredmények hosszú lejáratú munkát tettek a játékosok és a támogató csapat részéről. Ha nem nyeri meg a győzelmet, az kicsit kételkedhet. Külső szempontból eltérő érzés lenne, és a következő napokban sokkal kevésbé lesz kényelmes. Most élveznünk kell ezt, de ügyeljünk arra, hogy ne maradjunk túl kényelmesen. ”